VitaMed, zorgeloos comfort

Hoe onze producten u kunnen helpen? We zochten naar een betere manier om dit te doen dan met een zoveelste productbrochure. Het resultaat is deze website. Hiermee willen we u nu echt inlichten over hoe onze producten uw levenskwaliteit kunnen verbeteren.

Bracing

Mobiliteit is voor veel mensen vanzelfsprekend, voor anderen een luxe. Mensen met een gewrichtsaandoening weten snel wat hun beperkingen zijn. Een goede brace die bewegingsvrijheid garandeert, kan uitkomst bieden.

Meer over bracing?

Ergonomie

Ergonomie is iets fascinerends. Deze discipline verbindt ons met de werkinstrumenten die we elke dag gebruiken en vermijdt zo vermoeidheid, pijn of zelfs blijvende aandoeningen. Door aangepaste technieken presteren we bovendien stukken beter en ervaren we zowel thuis als op het werk een maximaal comfort.

Meer over ergonomie?

Zorgsector

De zorgsector is ongetwijfeld een uniek milieu. Binnen dit milieu wordt naar tools gezocht die ervoor zorgen dat de hulpverlener efficiënt kan werken en die tegelijkertijd voorzien in een optimaal comfort en welzijn van de hulpbehoevende. De zorgsector omvat dan ook een breed gamma aan uiteenlopende vormen van hulp- en dienstverlening.

Meer over zorgsector?

Meetinstrumenten

Regelmatig bewegen kan zowel kleine kwaaltjes als meer ernstige ziektes voorkomen en behandelen. Voldoende beweging helpt u om lichamelijk en geestelijk gezond te leven. Een actieve levensstijl kan het risico op zwaarlijvigheid, hoge bloeddruk, diabetes, osteoporose, hartaanval, depressie, darmkanker en vroegtijdig overlijden verlagen.

Meer over meetinstrumenten?

Zoek een product

Zoek op toepassing

zoek

Zoek op merknaam

zoek

Zoek een verkooppunt in uw buurt

1. Selecteer een merk:

2. Zoek op postcode of op locatie:

zoek