Essential

Comfort en betrouwbaarheid zijn de topprioriteiten bij de Essential producten. Ze zijn de flexibele bondgenoten voor alledag, ongecompliceerd en toch visueel aantrekkelijk. Ze passen net zo goed op het vrouwenbeen als op het mannenbeen. Elk model is ontwikkeld voor regelmatig, gemakkelijk en betrouwbaar gebruik ten dienste van de gezondheid.

Style

Sigvaris Style richt zich niet alleen op het medische aspect, maar ook op het modeaspect. Hier kunnen dragers de verschillende facetten van hun persoonlijkheid tot uiting brengen en hun individualiteit onderstrepen. Het Style-assortiment biedt kousen voor dagelijks gebruik, maar ook voor speciale gelegenheden. De modellen zijn ontworpen voor een elegante, assertieve en verleidelijke look. De kousen maken indruk door hun geraffineerde details en passen net zo goed bij avondkleding als bij zakelijke outfits.

Active

Sigvaris Active kousen zijn geschikt voor mensen die door hun dynamische levensstijl speciale ondersteuning nodig hebben. Deze compressiekousen garanderen een optimale pasvorm, ook in actieve situaties. Dankzij de producteigenschappen kunnen gebruikers zich op elk moment van de dag onafhankelijk en veilig voelen.

Specialties

Soms is het medische aspect van primair belang. In deze situaties komen producten uit het segment Specialities tot hun recht. Kenmerkend voor deze producten is dat elke kous voor een zeer specifieke medische indicatie of speciale behoefte is ontwikkeld.

Accessoires

Veel nieuwe gebruikers vragen zich af hoe zij hun compressiekousen gemakkelijk en zonder veel moeite kunnen aan- en uittrekken. Of het nu voor mobiele personen, voor mensen met een beperkte mobiliteit of voor verplegend personeel is, wij hebben geschikte oplossingen voor het gemakkelijk aan- en uittrekken van compressiekousen.

Het juiste onderhoud is essentieel om ervoor te zorgen dat de kousen zo lang mogelijk hun druk en vorm behouden en perfect passen. Aanvullende producten helpen om het dagelijks leven met compressiekousen aangenaam te maken.