Over Sigvaris

Live your life. Be yourself!
Sigvaris Group streeft ernaar dat mensen zich beter voelen. Elke dag.

Perfecte ondersteuning met een uitgebreide medische achtergrond

Bij Sigvaris Group vinden we het essentieel om de juiste gezondheidspartner aan uw zijde te hebben.
Daarom streven we ernaar om een reeks complementaire oplossingen aan te bieden die alle compressiebehoeften dekken.
Gesterkt door onze 150 jaar medische expertise hebben we onze producten ontwikkeld om aan verschillende behoeften en verschillende pathologieën (chronische veneuze insufficiëntie, diep veneuze trombose, lymfoedeem) tegemoet te komen. Elk van onze producten is zorgvuldig ontworpen om de beste oplossing te bieden aan vrouwen en mannen die compressie moeten dragen.
Sigvaris Group engageert zich om relevante medische oplossingen te ontwikkelen.
Innovatie is het leidmotief en het verbeteren van levenskwaliteit is onze missie.

Vrijheid, veiligheid en zelfvertrouwen

De Sigvaris producten en oplossingen helpen u om zonder compromissen verder te gaan met uw leven. Wij ontwikkelen compressieoplossingen die meer bieden dan uw medische eisen en comfort. Ze richten zich op jouw manier van leven.
Door uw medische toestand en uw dagelijkse routine te begrijpen, hebben we een breed scala aan gespecialiseerde producten en aantrekkelijke ontwerpen gemaakt die aan al uw behoeften voldoen.

Productlijnen voor elke behoefte

Om een uitgebreid en complementair assortiment medische oplossingen aan te bieden, hebben we verschillende productlijnen ontwikkeld.

Sigvaris Essentiel
De ‘Essentiel’ kousen zijn de dagelijkse bondgenoten van uw patiënten. Gemakkelijk om te dragen en ze bieden een groot comfort in alle seizoenen.

Sigvaris Active
Deze technische producten zijn speciaal ontworpen om comfort te bieden bij zowel de dagelijkse activiteiten als bij de activiteiten in de vrije tijd. Met andere woorden uiterst geschikt voor binnen én buiten activiteiten.

Sigvaris Styles
De ‘Styles’ zijn producten met een modieuze uitstraling afgestemd op de outfit van uw patiënten, zodat zij hun persoonlijkheid kunnen uiten. Modieuze moderne patronen en ontwerpen.

Sigvaris Materniteit
De zwangerschapspanty met evolutieve band ontworpen met een vleugje vrouwelijkheid en elegantie.

Sigvaris Specials
Soms gaat de compressieoplossing verder dan de standaard. De producten van de Sigvaris Specials lijn worden elk vervaardigd voor een zeer specifieke medische indicatie of individuele behoefte.